Roadtrip dag 8 – Redwood och Stilla Havet

Vi drog tidigt från Economy Inn för att påbörja resan hemåt, nåväl hem till Pullman i alla fall. När vi kört ett tag så kom vi till Redwood National Park och till ett ställe som heter Legget där ett träd som heter The Chandelier Tree finns. Det roliga med detta träd, för visst finns det nått roligt med det, är att man kan köra rakt igenom det. Trädet är ett så kallat Redwood träd som är de högsta träden i världen. Så självklart stannade vi och tog lite kort.

usa_kim_29.jpg

Efter vi hade knäppt lite kort, besökt prylbutiken som fanns där och kört igenom trädet så drog vi, för vi hade en lång bit kvar. När vi kört i 2-3 timmar så kom vi fram till Stilla Havet och en himla lång sandstrand. Så där var man juh bara absollut tvungen att doppa fötterna, så vi parkerade bilen och gick ut. Sandstranden var visst mycket längre och djupare än vad vi trodde så jag fick gå hela vägen till vattnet själv, nått jag gjorde med glädje. Jag tog ett par kort, fick några småtjejer där att ta ett kort på mig och sen småjoggade jag tillbaka till bilen. Att småjogga i het sant i 3-4 min är jobbigare än vad man kan tro ska jag säga er. Här kommer en bild av den rätt shyssta utsikten som vi hade där.

usa_kim_30.jpg

Vi körde vidare och mot kvällskvisten kom vi till en stad som heter Roseburg där vi hittade ett hotell som heter The Sutherlin Inn där vi hyrde in oss. Efterssom vi hade klämt i oss lite mat tidigare så käkade vi inget i Roseburg, utan vi köpte oss bara några öl och drack lite grann och sen blev det sängen.

Leave a Reply