Ny design på g

Snart kommer det att ske en försnyggelse, en upp-piffning. en grafisk genomarbetning, en designombearbetelse av denna sida. Vissa saker åker bort, annat stannar kvar. Det generella upplägget av sidan blir dock den samma (så gott som).

Vad innebär detta för er besökare?
Inte en aning… inte mycket troligtvis

Vad innebär detta för mig som driver sidan?
Att jag slipper titta på en sida som jag inte tycker är speciellt fin.

När släpper du den nya designen?
När den är klar.. hehe. (låt oss säga nån ggn före den 20:e mars)

Det var allt.

Update
Arbetet med sidan fortskrider rätt bra, men jag fick för mig att skriva ned en lista med alla grejjer som måste fixas och som jag vill fixa på sidan.

Det visade sig bli en rätt diger lista, så jag skjuter på släppdatumet till…. ja… senare

Update 2
Snart går jag in i slutfasen vilket kräver att jag måste plocka ned denna sida ett tag. när ni besöker sidan och den är nere/borta så är den nån dag (ar) kvar tills nya sidan är uppe.

förresten så suger Internet Explorer rätt hårt… !

8 thoughts on “Ny design på g

  1. Undra hur den kommer att se ut? Rosa? Bamsebjörnar? Struktur? Handlingsfokuserad? Sommarpräglad? [yummy]

  2. Ja, tar du utmaningen? Utmaningen består i att du kommer upp till Tromsø, springer 1 mil under Midnight Sun Marathon! Den som vinner mellom bror och syster är den stora VINNAREN (man måste fullföra loppet)! Om du slår mig så betalar jag en semestertur för dig i två veckor! Kraftkar eller kyckling? [bigsmile]

Leave a Reply