Nu reser jag…

Med ca 12 tim kvar tills flyplanet lyfter från Arlanda med destination Amerika, så måste jag säga att resfebern har tagit ett krafigt grepp om mina bollar och vägrar släppa taget, d.v.s det är rätt najs med samtidigt lite olustligt. Fram tills nu så har resan inte känts verklig, men nu, nu är allt helt plötsligt väldigt verkligt. (fan, nu reser jag om några timmar alltså… coool)

I skrivands stund är klockan 17.04 och jag sa just -“Vi ses på busstaionen..” till min far vars långa resa börjar 17.20 på Lyckseles busstation. Med 100% säkerhet så är min far i ett upplösningstillstånd just nu. (han får nästan resfeber av att köra ned på stan). Hur som hellst så ska han ha credd för att han beslutade sig för att följa med till staterna.

Själv så ska jag efter jag har skrivit detta börja packa, vilket några av er kanske tycker är lite väl sent, men så är det i alla fall. Jag är en sån som gör det mesta i sista stund. Till mitt försvar så har jag faktiskt de senaste dagarna börjat plocka fram saker och ting som jag vill ha med mig, som t.ex digitalkameran, piercingsmycken, div laddare, hörlurar, läsmaterial, dosan för internetbanken, reseförsäkring, pass (som jag tog nyss och kostade 400 kronor) och dyligt. Ni vet, småstuff som man annars lätt kan glömma bort. (kommer säkert glömma nått hur som hellst)

Man måste gå och lägga sig tidigt ikväll också, vi ska juh trots allt kliva upp ca 04.30 imorgon för att hinna med flyget. Hur f a n ska jag klara av att gå och lägga mig och sova ca 20-21 ikväll? Jag som brukar gå och lägga mig ca 02.00 vanligtvis. Sen att man är “pirrig” och har resfeber gör inte det hela så mycket bättre. Det ska bli intressant hur som hellst.

Måste sluta skriva nu om jag ska hinna få saker och ting gjorda, nästa gång ni hör av mig så har jag anlänt till USA och har säkerligen en intressant historia att berätta om hur resan gick.

Slutligen har jag bara en sak att säga och det är:
-“So long suckers!!” (..och ha en trevlig sommar)

🙂

7 thoughts on “Nu reser jag…

 1. Tihi, ja ni har resfeber och jag har nu väntat i måånga dagar på att ni kommer. Nu är klockan 18.05 (torsdag) och ni är inte framme i Pullman förren kl 12.00 lördag. Passa på å sov så mycket som möjligt på flygen. Vi ses snart! 😀 😀 😀

 2. Har åkt från Lycksele till Umeå och är redan slut, kan bero på bussens trasiga fläktsystem som gjorde det jobbigt varmt.

 3. Jag säger som jag alltid säger till långvägsresenärer, “AKTA DIG FÖR SALTVATTENSKROKODILER” PS Mamma hälsar.

 4. Happy trails little buddy!
  🙂

  Ta kort kort kort och skicka kort!!!
  Kort , kort kort? HAhahahha, kort kort kort!!!
  😉 *funny bones*

  Änyhooooo, ta det lugnt och ha så kul
  *vinkevink*
  😀
  8D

Leave a Reply