Hej, det var ett tag sen.

Hej gott folk, det har varit ett bra tag sen mitt senaste personliga blogginlägg. Jag har ingen egentlig ursäkt för detta, jag har helt enkelt bara varit för lat för att skriva ned nått.

Vad har skett i mitt liv den senaste tiden då? Well, egentligen inte så mycket ändå. Jag har varit och hälsat på min mor 2ggr sen sist. Dom ska bygga om deras hus och har stött på ett problem i form av en rabiat granne som inte vet vad hon snackar om.
Grannen anser att dom skulle tappa solen på eftermiddagen om morsan byggde om huset. Efter lite beräkningar och fysiskt testade så är det solklart att hon inte skulle tappa nån sol, nått som grannen inte fattar. Grannen har överklagat bygglovet och det ser ut som att ombyggnaden kan bli rejält försenad.

Själv så har jag införskaffat mig en Playstation 3 och en 42″ plasma-tv. Nått som är riktigt kul. När man köpte PS3´an så fick man med bondfilmen Casino Royale i BluRay format. Fy fan vilken bra kvalitet det blir, allt är knivskarpt och färgåtergivningen är underbar. Nu måste man bara skaffa alla sina favoritfilmer i BluRay format och se om dom igen.

Till PS3´an har jag bara än så länge köpt ett spel, nämligen Motorstorm. Ett askul rallyspel. Man kör rallybilar, motorcyklar, lastbilar, buggys m.m i USA´s öken, Monument Valley. Ett ställe som jag förövrigt har varit i på riktigt sommaren -06. Det finns än så länge ganska lite titlar ute till PS3´an, vilket är lite synd. Men det kommer några titlar till hösten som jag ser fram emot. Bl.a Skate och Colin McRae: DiRT.

Jag måste flytta!
Så överjävulskt tragiskt. Jag har blivit uppsagd från lägenheten (hade 2:a hands kontrakt och min hyresvärd har sagt upp lägenheten hos sin hyresvärd, Bostaden), så den sista Augusti måste jag vara ute ur lägenheten. Nått som känns förjävligt helt enkelt. Jag bor juh i en kanonlägenhet mitt i centrala Umeå.

Jag har försökt gulla med Bostaden om att få ta över 1:a hands kontraktet men dom vägrar. Jag har ställt mig i kö på lägenheten, men eftersom jag “bara” har stått i kö hos Bostaden i 3 år så har jag typ noll och ingen chans att få den. Så nu måste jag flytta, och med min tur lär jag väl bara få tag på en lägenhet 10000km från centrum.
När man har bott så centralt som jag har gjort så är en flytt till utkanten av stan det sista man vill.
FUCK!!

Nu blev jag för upprörd för att fortsätta skriva, Måste bara skriva ned att det finns en chans att jag kanske reser till Paris en sväng i början av Augusti. Nått som skulle bli helt otroligt jävla apkul om det blev av! Mer info om det i senare blogginlägg. Jag ska försöka skriva lite oftare nu en tid framöver, men jag lovar inget.

3 thoughts on “Hej, det var ett tag sen.

  1. Hej om man klickar på Monument valley så ser man vägen där vi blev omkörd av en motorcyklist, tjusigt värre. Sen får man hoppas att boendet ordnar sej.[nod]

  2. Lägenhet lägenhet var finns du? Kanske ett boende under en trapp kan vara ett gott alternativ? Källarlokaler har du ju prövat och ratat så en vindsvåning kan vara nästa möjliga boendeform? [wink]

Leave a Reply