Delstater jag har varit i

Jag tänkte att jag skulle lista alla de delstater jag har varit i på min resa i USA.

Update
Under hela besökets gång så lyckades jag traska runt i hela 8 st delstater. Vi får se om jag återkommer till USA och får spatsera runt i några fler delstater.

Washington
Pullman, där vi bor, ligger här i Washington.

Idaho
Staden Moscow, en nära granne till Pullman, ligger i Idao. Vi brukar vara där och handla.

New Jersey
När vi kom från Arlanda så landade vi på flygplatsen i Newark och hängde där i några timmar medan vi väntade på flyget till Seattle.

Utah
Utah var den delstat som vi overnattade på två ställen, nämligen Outsiders Inn och The Monticello Inn, vi fick dessutom uppleva 45 graders värme och det är vaaarmt.

Arizona
Här körde vi en bit av vägen på berömda Route 66, dessutom såg vi den mäktiga Grand Canyon och råkade ut för en thunderstorm i Kingman, snacka om oväder.

Nevada
Hit vi kom rätt sent in över The Hoover Dam och tog in på ett motell som heter Desert Inn i Las Vegas. Dagen efter flyttade vi till Sahara Hotel & Casino där det blev spel och show som sig bör när man är där.

Californien
Här hände en massa så jag gör en kort lista. Death Valley, den krokigaste vägen Evans Road väg 155, sov på Olive Tree Inn Super 8 i Lindsey, sen sov vi på Tamalpais Motel i Sausalito, San Francisco är KING. Sen åkte vi norrut och sov på Economy Inn i Ukiah, en del öl och ett dopp i poolen blev det där. Mer norrut så träffade vi på Redwood national park och senare så doppade jag tån i Stilla Havet.

Oregon
Här vi sov på Sutherlin Inn och sen bar det iväg hemåt, bl.a så körde vi en bit av The Oregon trail, en berömd väg till västkusten förr i tiden.

Leave a Reply