Bilsemester

Dagen började med att vi tog en tripp till flygplatsen där biluthyrningsfirman hertz finns. Varför kan ni kanske undra? Jo, det är så att vi ska alla iväg på en 10 dar och 9 nätter lång bilsemester imorgon fredag den 14 Juli. Vi ska hyra en bil, kör ned från Pullman, igenom Salt Lake City, ned till Las Vegas och sedan upp till San Francisco. Från San Francisco så ska vi sedan köra kustvägen upp för att sedan vika av hem till Pullman igen. En grov beräkning visar att det blir ca 450 mil vi ska köra.

Under resans lopp så har vi hittat några sevärdigheter som vi ska besöka, bl.a Monument Valley, Grand Canyon och Hoover Dam. Sen så kommer det förståss att finns tonvis med sevärdigheter i de olika städerna vi besöker.

Efterssom vi kommer att vara på resande fot ett bra tag framöver så vet jag inte om jag kommer att ha tillgång till internet för att kunna publicera några inlägg på min blogg, men jag ska försöka att hitta några internetcaféer där jag kan låna en dator. Jag kommer att skriva mina inlägg under resans lopp på min bärbara dator, och blir det så att vi inte får tag på internet på resan så kommer jag att publicera inläggen när vi kommer hem.

Efter vi hade varit på Hertz och bokat bil så drog vi en sväng in till Moscow och gick runt i de olika affärerna som finns på “The Mall”. Jag hittade ett par skitsnygga kamoflage shorts $20, en t-shirt med trycket “more cowbell” $19 och en assnygg denimjacka för $20.

Sen drog vi hem och la oss ute och solade en timme, sablars va kryp dom har här i USA. Sen blev det mat innan vi drog på Valhalla och lirade poker. Det gick inte bra för varken jag eller Tore men syrran tog sig till 5:e plats, så det var juh bra.

Nu är det dax att sova, för imorgon kl 7 på morgonen börjar den stora resan. Det ska bli himla intressant vad som komma skall. Hoppas alla har det bra i lilla Sverige, här har vi det kalasbra.

Svejs

One thought on “Bilsemester

 1. Det låter superroligt!
  Hoppas ni får det så bra som ni förväntar er och mer därtill 8D

  Ett litet skämt på vägen:

  Know Your Audience

  Crazy guy, yelling: Macaroni and cheese! [No one responds.] With chocolate mousse on top! [No one responds.] Mashed potatoes and gravy! [No one responds.] George Bush is bringing peace to the world through strength and diplomacy!
  Woman: Shut up!

  –uptown 6 train – N.Y.
  😀

Leave a Reply