Usama Bin Laden dödad

Förutom att ha dödat Usama Bin Laden så har man även tillfångatagit dessa. 

De personer som nu sitter i säkert förvar är bin Ladens mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I lördags kväll tillfångatogs även bin Ladens syster Piña co Laden. Efterspaningar pågår för fullt efter hans kusin, veganen, Sal Laden samt farbrorn tillika musikkompositören Bal Laden. Osamas farfar, Visste inte var han Laden, är dock spårlöst försvunnen. I förvar, och på avgiftning, sedan tidigare, sitter hans bror Kokab Laden.

Bulletiner från USA gör gällande att Usamas svåger i USA, Trash bin Laden har funnits på ett kontor i Pentagon sedan i lördags!

Den långa vistelsen i grottor med lite att göra har resulterat i att familjen har utökats med Vadskavi Ka laden. Grattis(?) till tillökningen Usama.
Vii söker även hans svåger, som också är känd för att genomföra gasattacker: Detvar-Hansom-Laden, samt den grymme kocken Skal Laden och kallskänkan De Laden

Inspärrade sedan tidigare är hans sinnesförvirrade morfar; Varvard Etnujag Laden och fotbollshuliganen Jag måste Skal-Laden samt en kusin med förkärlek för nudistbad, Jag måste So Laden.

Hans far den gamle flygaren Rotor B. Laden och hans tyska bror, den lite mesige trädgårdsmästaren, Rosen B. Laden är dock fortfarande på fri fot

Bullentiner når oss att även reklam- och tidningsbranschen infiltreras av Osamas män; lillebror Flygb Laden jobbar sedan länge som reklambladsutdelare och en avlägsen släkting, Afton B. Laden är journalist i Skandinavien.

Vattenfall har länge haft S. Laden hos sig, de har till och med givit honom omfattande svensklektioner för att få bukt med hans rättstavningsproblem.

US Coast Guard gick i veckan ut med en efterlysning efter Ask.E.Laden som senast sågs runt Doggers Bankar och FLaden.

George Bush vill nu även ha tag i Usamas husdjur Ox Rul Laden och Undu Laden. Usamas kiropraktor Skulder B Laden och den kanske farligaste av dem alla, Kniv B Laden står också högt på listan.

I Tyskland finns en man som arbetar i livsmedelsbranschen, Herr Ove G Laden Packen, som han heter efter att ha äktat Frau Inga Packen i förra månaden.

Leave a Reply