Uppgradering av weine.se

Ja, som ni kanske kan se så har det hänt en del på weine.se. Jag har byggt om sidan en del, tagit bort några saker och lagt till en del andra. Förhoppningsvis så har sidan blivit bättre och lite roligare att besöka och hänga på. Jag har gjort en liten lista över några av de saker jag har gjort på sidan.

01# Ny design
Det är inte så stora skillnader mot förr, bara lite finputsning. Jag har byggt två st teman till sidan, så ni kan välja vilket som passar er bäst. Ni väljer tema genom att klicka på nån av länkarna som ni finner näst längst ned på till höger.

02# Ersatt kategorierna mot taggar
Jag har tagit bort kategorierna eftersom dom inte funkade riktigt som jag ville. Förrut kunde jag bara sätta en kategori på ett inlägg, när jag i själva verket skulle behövt 3-5 olika kategorier för att beskriva ett inlägg. Nu har jag byggt ett system så låter mig sätta in flera taggar (kategorier) till varje inlägg, vilket är ett system som funkar bättre och är mer korrekt.

03# Omröstning
Jag har byggt ett omröstningssystem till sidan där jag kan göra små undersökningar bland er besökare. En kul liten grejj bara.

04# Top 5 lista
Detta är en lista över de 5 inläggen som har mest kommentarer.

05# Smilies
Jag har byggt om systemet för hur smilies funkar på sidan, detta nya system gör så att smilies som har skrivits tidigare inte kommer att synas. Har lagt in lite fler smilies som tröst.

06# Bildgalleri
Detta är ett enkelt galleri över alla de bilder jag har använt i de inlägg som jag har skrivit.

07# Googleannonser
Jag har lagt in lite fler googleannonser på sidan i ett tappert försök att tjäna lite cash på sidan. Hoppas kan man alltid.

08# Adminsystemet
Detta är inget ni som besökare kommer att få ta del av. Jag har byggt om adminsystemet så det har blivit smidigare och bättre att använda. Jag har även lagt in lite fler verktyg som jag kan få nytta av när jag skriver mina inlägg.

09# Optimering
Jag har optimerat koden bakom sidan. Jag har strukturerat upp den, gjort den snabbare och snyggare. Ett jäkla pillergöra.

10# Anpassat
Sidan ska nu funka smärtfritt i både Internet Explorer och FireFox.

12# Buggkoll
Sök igenom och buggkollat hela koden. Ytterligare ett himla pillergöra.

13# Validerat
Sidan ska nu klara en validering av både CSS´en och HTML´en.

Detta är inte allt som har skett på sidan, men jag orkar inte räkna upp varenda liten pryl jag har gjort. Det hade förövrigt inte blivit så kul läsning heller. Så nu hoppas jag bara att sidan funkar bra och att allt flyter på som det ska. Skulle ni stöta på en bugg så rapportera det gärna till mig.

Förövrigt så har jag alldeles nyss haft besök i över en vecka av min kära syster och mamma + deras respektive. Glad att få besök och få umgås, men usch va skönt det var att få vara själv efter alla hade farit. Ni är välkomna när som helst!

Nu ska jag slänga på mig på soffan och sen lite tv.
Ha det bra allihopa.

Leave a Reply