The Chronicles of Narnia

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, and the Wardrobe som är dess fulla titel har faktiskt potential att bli bra. Jag var hyffsat skeptisk när jag fick reda på att det var Disney som skulle göra filmen, och jag var rädd att filmen skulle bli nått sorts Harry Potter spektakel, dvs en barnfilm. Visst så funkar Harry Potter filmerna, dom är bra för att vara i den genren dom är i, men jag vill hellst inte att Narnia ska bli en barnfilm, och det på grund av att jag tror att man kan få ut så mycket mer ur filmen om den inte anpassas för barn.

Det som får mig att tro att filmen faktiskt kan bli bra, är att det är Weta Workshop som ligger bakom specialeffekterna på filmen. Weta Workshop låg bakom effekterna på Sagan om Ringen filmerna och ligger bakom effekterna på den nya King Kong filmen för er som inte visste redan.

Jag har sett en teaser trailer och lite “bakom kulliserna” arbete och mina förhoppningar ökar för varje ny sak jag får se. Jag ser fram emot då jag får sen en riktig fulllängdar-trailer för filmen. Jag tror det blir då jag får veta om det blir en film för barn eller för vuxna.

Kolla in den officiella hemsidan.
http://www.narnia.com/

narnia_01.jpg

Leave a Reply