Snart, väldigt snart.

Det går aldrig som man har tänkt sig. Jag skjuter upp releasen för nya sidan ett tag (ett par veckor). Jag har haft annat att göra så jag har inte haft så mycket tid över.
Den nya sidan är dock på väg, den är i nuläget ca 80 % färdigbyggd och jag ser fram emot den dag jag släpper den. Förövrigt så tycker jag nu ska ta och kolla in denna sida http://www.chomskytorrents.org/, en torrentsida dedikerad till den briljante Noam Chomsky.

Fridens

//Kim

2 thoughts on “Snart, väldigt snart.

  1. Jag har (tappat )bort din dagbok-gästbok ,men vad fattar jag om detta.
    Nu när semestern nalkas så får man bara hoppas att drivisen lämnar alla mina tänkta kajplatser i tillvaron, och att den totala friden äntrar min boj. (poetiskt eller hur)8D

  2. Du har inte tappat bort gästboken, den finns helt enkelt inte längre. Vill du skriva nått så är det bara att kommentera ett av inläggen här på sidan, och visst.. det du skrev… poetiskt som tusan 😉

Leave a Reply