Promenad och Poker

Igår var vi på ytterligare en promenad. Denna gång så gick vi ned på centrala stan och turistade lite. Vi gick och kollade lite i affärer, kollade in lite sevärdigheter och vi tog oss en fika. På fiket så fick jag Rossi att lova att hon inte skulle röka några ciggaretter under den tid jag var här så länge jag levde “nyttigt” samtidigt. Detta känns som en god deal.

usa_kim_03.jpg

Det finns många kyrkor här i Pullman, på vägen hem så såg vi (och tog kort av) ca 8 st kyrkor. Det var bl.a Methodist, Presbyterian och Episcopal kyrkor. Vi såg även till ett Islamic center och alla dessa låg praktisk taget grannar med varandra. Det finns mycket religon i Pullman 😉

På kvällen så for vi till Valhalla Bar & Grill för att spela poker. Det är samma arrangörer som på MyOffice och man får poäng även här. Vi var 40 st deltagare men jag åkte tyvärr ut redan på 18:e plats så det blev tyvärr inga poäng för mig. Rossi och Tore tog sig däremot till 6:e och 3:e plats. Det blev dock ett sidegame för de som åkte ut tidigt. Detta sidegame vara bara 10 pers som spelade om 10 dollar och lite poäng som går till vinnaren. Detta sidegame vann jag. 🙂

Observation
Amerikanarna (en del av dom i alla fall) har en volymkontroll som har fastnat på max. Det var faktiskt nästan så att jag behövde hörselproppar igår alltså. Sen var det en del som svor som tusan, riktigt grova svordommar dessutom.

Tillägg
Här kan ni kolla hur många kyrkor det finns totalt i Pullman + lite annan intressant statistik om staden.

3 thoughts on “Promenad och Poker

 1. Amerikaner är högljudda, det ÄR jobbigt 😉 hihihih
  Jag skulle krevera efter ett tag, garanti varmasti |)
  Meeen….vetty jag lovar att du kommer vilja flytta till USA efter denna resa 😉 totalt helomvändning för SKimpy…*s*

  Hur länge ska ni vara där?
  När åker ni till Vegas?

  Hälsa alla
  *pooopeer*:D

 2. Vi reser hem den 7:e augusti, och vi far till vegas när vi åker på bilsemester nu på fredag… hamnar väl i vegas runt den 19 juli skulle jag tro.

Leave a Reply