Paris dag 9

Sista dagen i Paris idag. Jag tog mig en liten sovmorgon, käkade frukost vid 9.30. Sen så gick jag tillbaka till rummet och tog det lungt en stund. Kl 11 checkade vi ut. Vi fick ställa våra väskor i ett förråd på hotellet sen så drog vi ut på stan en sväng för lite mat och en del “last minute shopping”. Vid 3 kom vår airport shuttle som vi beställt som skulle skjutsa oss till flyget.

Flygresan till flygplatsen i Norge gick relativt smärtfritt och väl framme så sa vi adjö till Rossi och Tore som åkte vidare till Tromsö. Själv så tog vi bilen och körde hem till Karlskoga. Vi kom hem 01.24 där vi möttes av en eggad kisse och en Shanling cd-spelare som Lars hade fått hem medan vi var borta.

På flygplatsen i Norge
paris_34.jpg

Efter lite lek med spelaren så blev det sängen som gällde. Imorgon blir det lite tvätt och uppvilning innan jag ska åka vidare hem till Umeå på torsdag.

Tack till Lars, Tore, Rossi och Morsan för den här resan och allt därtill. Paris var en kul liten stad som hade mycket att erbjuda. Men som det heter, borta bra men hemma bäst. Ser fram emot att få sova i min egen säng igen.

Svejs

2 thoughts on “Paris dag 9

 1. De vanligaste konentarerna man kan höra i Paris;
  – La flick (osäker på stavning) [bigsmile]
  – Energikanin, har du ätit socker? [tongue]
  – Knepig mat [dead]
  – Kan jag få köpa, den var ju fin. [pork]
  – Notan [shaking]
  – Sååå tidigt? [suspicious]
  – Ska ni handla nu igen? [shock]

Leave a Reply