Nytt på fronten

Jag kom just hem efter ha sett The Simpsons Movie (kick-ass!) och jag tänkte bara skriva ett litet inlägg om vad som händer framöver. Måndag den 30 Juli så reser jag ned till Morsan i Karlskoga. Där ska jag vara i en vecka (och troligtvis få tinnitus av stora feta högtalare) sen på måndag den 6 Augusti ska jag, morsan och Lars åka till Oslo där vi ska möta upp min syster och Tore och sen åker vi till……dum di dum… PARIS!!

Vi ska vara i Paris i en vecka och vi kommer att bo på ett litet skönt hotell som heter Pavillion Bastille. Enligt deras hemsida så finns det internet på rummen så jag ska försöka skriva en daglig blogg om min tid i Paris. Peppet är i topp och jag ser verkligen fram emot att få spatsera runt och uppleva allt som Paris har att erbjuda. Allt från Eiffeltornet till Louvren, från Champs-Élysées till Notre-Dame, från Triumfbågen till Moulin Rouge… ja ni fattar poängen.

När jag sen kommer hem till Umeå runt den 17:e Augusti så blir det ingen vila, jag ska nämligen flytta den 1:a September. Jag kommer att flytta till Ålidhem av alla ställen. Just nu bor jag i centrum så jag kan inte påstå att jag ser fram emot att flytta till en stadsdel som ligger 3 km från centrum. Det är iofs inte såååå farligt, men när man har bott mitt i smeten så blir man lite bortskämd när det kommer till avstånd.

Jag ska skriva lite mer senare i veckan, men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka resan hela dagen imorgon.

2 thoughts on “Nytt på fronten

  1. Den kände globetrottern Kim slår till igen, ifjol USA och nu Frankrike (Paris) när ska han hinna flytta och slå sej till ro.[wink]

Leave a Reply