Min sista tid i USA

Ja vad har igentligen hänt efter vår roadtrip? Det har varit tyst härifrån staterna, inga inlägg har skrivits och allt är tyst…eller? Well, det har som inte hänt nått superspeciellt, dagarna har som bara kommit och gått. Vi har tagit det soft, vi har solat på gräsmattan bakom huset, vi har varit till Moscow och shoppat (nått vi har gjort mycket av till min systers förtvivlan), vi har varit och spelat poker på valhalla och vi har druckit en himla massa öl (nått vi gör varje kväll).

Jag har fått tummen ur och skrivit de två sista inläggen från vår roadtrip så det är bara att scrolla ned lite så får ni se dom

När det gäller pokern så lirade vi finalturneringen nere på valhalla där första priset var 150$. För att få vara med i den turneringen så var man tvungen att få ihop en massa poäng på tidigare turneringar, nått som vi alla hade lyckats med. Tyvärr så lyckades ingen av oss att ta oss till finalbordet, vilket var lite synd, men så kan det gå. Jag har tagit några bilder från valhalla, men dom var från en tidigare kväll, men ni får i alla fall se hur det ser ut där nere och se lite grann av folket där.

usa_kim_32.jpg

usa_kim_33.jpg

usa_kim_34.jpg

När det gäller solningen så har vi mest varit bak på gården och solat, men vi hittade ett smultronställe i närheten av Snake River mot slutet av semestern där det var riktigt vackert och gemytligt. Slänger upp en bild så ni får se.

usa_kim_35.jpg

När det kommer till shoppingen vi har gjort på sistone så har vi handlat för mycket för att räkna upp här, men det är mest kläder i alla fall, jag har lungt fixat mig en ny garderob kan jag säga (har för fan varit tvungen att köpa en till resväska för att få plats med allt!!). När det kommer till vädret vi har haft så har det faktiskt lugnat ned sig sen vi kom tillbaka från vår roadtrip, det har “bara” varit ca 25 grader celsius, så det har juh varit skönt.

Jag och syrra gjorde ett tappert försök att fara på det lokala Casinot Zeppos här om dagen för att få spela på en av deras dagliga pokerturneringar. Tyvärr var det för lite folk för att det skulle bli av (vi var tre, jag, rossi och nån snubbe) så det var juh synd. Dom verkade inte ha den bästa av upplägg när det gäller turneys.

Jag har även lyckats få se en Hummingbird här i staterna. Vi laddade vår socckervattendispenser på balkongen en dag, och vips (några dagar senare) så fick jag och syrran se en liiiiiten fågel flaxa med vingarna som en galning och lapa i sig lite gotta. Det var lite kul 🙂 Försökte få en bild, men den jäkeln drog innan jag han få igång kameran.

En liten parantes här i livet är att vi har även grillat en gång till här ute på gården och denna gång så gick det bättre…. eller bättre och bättre, det beror lite hur man ser på det. Vi hade denna gång en MASSA tändvätska så vi fick igång kolen betydligt snabbare än förra gången så maten blev bra grillad. Tyvärr så fick vi besök av ca en miljon getingar som också ville ha mat, dom jäklarna.

Dom gillade tydligen kycklingen vi grillade, dom flög och landade, helt oberörda av viftande bestick, mitt på tallriken och satte sig och åt. Fräcka jäklar. Ibland satte dom sig på en bit kyckling som var nästan dubbelt så stor som dom själv, grep tag i biten och flög iväg med den. Det såg rätt lusitigt ut, dom fick fan kämpa alltså. Som tur var så var dom rätt shyssta och anföll oss inte nån ggn.

usa_kim_36.jpg

Jag tror jag har fått med det “viktigaste” nu, så nu finns det nog inte så mycket att skriva förrutom att denna resa till USA är nått jag aldrig kommer att glömma. Sverige kommer att kännas väldigt trist och litet ett bra tag framöver kan jag tänka mig. Det har varit en upplevelse som har märkt mig för livet, in a good way, och mina minnen kommer jag alltid att ha kära. Nästa gång ni hör från mig så sitter jag i min lilla etta väst på stan i Umeå där dagens stora grejj blir att dra på stan och ta en latte. Iofs så är inte det att förakta, men det kommer att kännas annorlunda.

Tills nästa gång,

Vänligen

Kim

Leave a Reply