Kneel before your God!

Jahaja, man kan tydligen inte vara utan internet i några få dagar utan att bli upphöjd till nån sorts gudalik status. Vart är världen på väg? Jag bara undrar. Men nu när det liks har skett så känns det som att jag borde göra nått med det hela, förvalta min ny funna makt och göra gott här i världen.

Jag har suttit och funderat på detta länge och jag har kommit fram till en 5-punkts plan för att göra världen till ett bättre ställe. Dessa 5 punkter kan kanske se ut att vara meningslösa och utan verkan, men det beror på att ni futtiga människor inte kan förstå det geniala och intrikata systemet bakom det hela. (Hur stavar man hybris?) Hur som helst, här kommer 5-punkts planen som lovat.

#1 Kyrkor.
Flådiga kyrkor skall upprättas i världens alla hörn. Kyrkorna skall vara ett ställe där människor samlas för att tillbedja Kim och finna ro i deras liv. Det skall även finns trådlösa 100 MB uppkopplingar i dessa kyrkor.

#2 Statyer.
En staty av Kim skall upprättas i varje stad som har minst 500 invånare. Detta för att påminna folket om att Kim finns överallt och ser allt. Detta hjälper till att hålla folket på mattan.

#3 Krig.
Krig skall förbjudas, men med vissa undantag. De länder eller regioner som inte tar åt sig den nya religionen skall bestraffas hårt och länge.

#4 Internet åt alla.
Gratis och utan strul ska alla i världen få tillgång minst 100 MB i hemmet, jobbet och skolan. Detta internet skall självklart vara censurerat och styras med järnhand.

#5 Skatt
En speciell skatt skall införas och den skall betalas av alla troende i hela världen. Skatten ska gå till palats, statyer, lyxlägenheter och annat fnask till Kim.

Nog om detta nu, över till verkligheten.

Jag har flyttat klart och har börjat få ordning på lägenheten nu. Jag har haft en hel del strul med bredbandsbolaget så därför har jag varit utan internet lite längre än vad jag var beredd på, men.. nu är det löst i alla fall. Till min förfäran har jag märkt att jag har börjat få en himla massa Spam på hemsidan, vilket är otroligt störande och jag ska göra nått åt det i dagarna. Hatar Spam! Usch…

Ang matlagningen som har tagits upp bland vissa kommentatorer… jag har faktiskt lagat en hel del mat sen jag flyttat in, jag har t.o.m bakat lite. Visst, det har bara blivit Scones än så länge, men vafan, Scones är gott!

Jag ska ha inflyttningsfest i helgen (28/10) vilket är nått jag ser fram emot, det ska komma folk från när och fjärran så det kan bli en intressant liten soare. Ska försöka få klar lägenheten tills dess också.

Jag har förövrig köpt mig en ny mobiltelefon, det är en Sony Ericsson k800i, en telefon jag är helnöjd med. Det följde med ett litet program i telefonen som jag tyckte var kul. FaceWarp heter programmet och med det så tar man en bild med kameran och sen kan man vrida och böjja bilden i olika formationer. Jag avslutar detta inlägg med en bild (eller fler) på mig själv som jag har förvrängt.

Lev länge och frodas

warped_01.jpg

34 thoughts on “Kneel before your God!

 1. Kan jag få bli överstepräst då eller nåt?
  Jag har ju haft uppenbarelser av dig redan så jag borde ju vara kvalificerad.

 2. Det känns lite självskrivet min gode man. Självklart ska du få en plats bredvid mig i historieböckerna, tillsammans kan vi förändra världen 🙂

 3. Då den nye Guden inte har någon Jesus så måste ju systrar stå högt uppe på listan. Rent propagandamässigt så tror jag inte du tjänar på att visa förvrängda bilder, kan lätt bli att folket förvränger den rätta läran.

  Vi måste också markera skillnad mellan uppenbarelser och hallusinationer, var på vakt! Vissa människor som vill stå dig nära är bara ute efter dina pengar 😀

 4. Visst, jag inser att vissa bara vill ha cash av mig, men så är inte fallet med gugge i alla fall… han är juh en Kept Boy 😉

  Jesusplatsen är fortfarande öppen för spekulanter, men jag känner att jag måste ha en kvalificerad Jesus, nån som har gjort det tidigare liksom. Sen är skägg ett plus. Sen finns det även en öppning som min motpart, för alla gudar måste ha en Djävul, så om du känner nån så…

  Du snackar om mina bilder och annat intressant som hör till PR. Så jag tror nog att du kan få plats som en Public Relations Chef. För att se till att läran inte förvrängs utan är klar och tydlig. Sen kan det nog vara bra att ha en duktigt PR Chef när vissa personliga lustar som jag har skall döljas för allmänheten. Jag har en “thing” för lack och läder bl.a.. men mer om det senare när jag ska samla min “kabinett”.

 5. Rickard Österlind

  Jag skulle kunna se mig som en av dom profeter som man knappt förstog sig på. Jag vill vara en vis man med makt över det kristna. Kunna säga något alla tror på, även om de inte har någon samman hängande mening.

  Mitt smeknamn skulle vara profeten den store (just för att jag är stor). Och alla ska få hurven av min närvaro, för man vet aldrig vad som är inne när jag kommer förbi.

  Löve Den store profeten???
  :D:D

 6. Det känns som en uppgift för mej att lite försynt påpeka att den som utger sej för att vara den som kommer att förändra framtida trosuppfattningar är ingen mindre än min son.. så jag förväntar mej särskilda fördelar av varierande modell. Svågerpolitik finns redan, så lite föräldrafördelar förväntas. Kanske kan jag få ha en egen tro för mej själv eller är det för mycket begärt.8D

 7. Jag vill skriva en bok om dig, typ da vinci koden,…
  Om hur du har en mörk sida, som egentligen är din rätta…

  Eh, var bilderna morphade? Njae…. du såg ut som jag minns dig…

 8. Farsan..
  Du kan få en egen tro, visst det är lungt. MEN… du får max ha 6 % av jordens befolkning, resten är mina 😉
  Du kommer även att få 10 st palats att förfoga över som du själv vill.

 9. Min första tanke var
  -“där pepparn växer”
  min andra tanke var
  -“Dit solen aldrig skiner….”

  Vill du verkligen dit? (alla har vi juh olika smak..)

  Å jag tvivlar juh inte, du vet att man måste skapa publicitet för att uppnå populäritet! Så vad jag än skriver bra som dåligt är det juh ändå reklam! Se på knutsby! 🙂
  Rickard tycker jag ska bli TV präst!

 10. Jag har redan en PR ansvarig…..

  Richard som TV Präst? Hmmm…en profet på tv.. det kan kanske vara något 🙂

  Put your hands on the screen… hehe

 11. Jag är självskriven som Satan, Lucifer, Djävulen delvis baserat på Kim-ologin dårå! Motvikten så att säga! ELler är det verkligen så.
  Den onda och elaka, som för övrigt är bäst! Lack och läder är bara förnamnet i mina mörka salar!

  Jag har redan accepterat utan nominering, men det är ju så självklart så det behövs ingen omröstning.

  I am The Dark Priestess!!!!!!
  Bow to me!
  m/
  8D

 12. Nope lilla Tanya!!!
  Är det någon som är självskriven som Lucifer så är det jag eftersom jag är Kimsans totala motpol när det gäller det mesta.
  Iallafall när det kommer till diskussioner om politik, lönnmord och andra viktiga saker.
  Till exempel så sparkade jag på 13 stycken arbetslösa bara på väg till mitt totalt överbetalda jobb där jag sitter och leker kapitalist så det bara sjunger om det.
  :(!

 13. NO FUCKING WAY I HELVETE.
  YÓU bow to ME innan jag släpper lös allamina smådjävlar och demoner (dvs en massa skadereglerare, lapplisor, advokater och en massa annat gudlöst pack som jag har ubder mig här nere i bastun på källarvåningen.

  Gör du inte detta så kommer alla dina tånaglar bli gula och falla av och sedan kommer du att tvingas att käka på McDonalds resten av ditt liv.:D

 14. Som din PR-chef har jag den otrevliga uppgiften att informera dig om att ha två demoner inte gynnar din framgång, här måste det tas ett val. Jag föreslår på det starkaste att din onde motpol bör ha en historia som starkt troende, kanske “Den store osammanhängande profeten” borde få detta uppdrag. Det kan också vara en homosexuell då du har en välkännd homofobi sedan tidigare.

  Tror också att det är dags att hitta en god författare som kan skriva om dina läror, Lasse har anmält sitt intresse, du bör be om ett utkast till din BOK, det behöver inte vara mycket, ca 500 ord. Från det är det nog lätt att avgjöra om han får jobbet eller inte.

  Till slut önskar jag att du ökar tempot på TV-presten. En sådan figur kan ge stora pengar till kassan. Kanske kunnde det vara en ide att införa månggifte? 😮

 15. Detta börjar likna en Kafkaroman om han nu skrev sådana, “Hjältar och Demoner” överallt det börjar bli svårt att hålla reda på alla karaktärer i denna fantasifulla tro på en ledare som ska hjälpa eller stjälpa oss i framtida liv, eller i detta .Vem vet….Ring hjälplinjen troslösa i samhället .8D

 16. En bra början, hata Kim….. vi får se om motståndarnen har tappat förmågan att röra sin tunga efter detta uttalande, kanske Satan, Lucifer, The Devil också har förmågan att tysta sina motståndare…. tror du måste passa dig Kim så att också du inte blir stum.

  Tror också att det är dags med ett nytt inlägg där du har sammlat din kabinett, så vi kan börja granska deras ekonomiska historia och gammla uttalanden för att se om det är några gammla skelett i garderoberna

 17. Det är svåra val jag måste göra, måste fundera en dag eller två.
  Jag måste höra från Gunnar också.

  Hur det än blir så blir det intressant.

 18. Gugge "The true Satan"

  :(!:(!Ja inte bara hatar Kim utan jag hatar hela hans lägenhet med badkar och allt. Jag ser ner på honom som man ser ner på skalbaggar just innan man krossar dem under skorna. En sådan fjant som han borde inte ens få bli tillbedd av en badanka som han själv har tvingat in i hans lilla krypin som tydligen är hans “palats”.
  Alla som tror ett ord på vad den lille ovetande sophögen *mjäk* har sagt hittils är grundlurade eftersom JAG alltid har rätt i det jag säger och det är alltid motsatsen till vad snorungen har att säga. Jag är så ond att jag kan få små barn att gråta bara genom att gå förbi ett kvarter därifrån. Jag är sååå elak att jag inte har några som helst problem med att leva på andras olycka och arbete.

  MOOAHAHAHAA:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!:(!

 19. Äntligen är du tillbaka, men jag vill bara påpeka att under punkt 5 skall det väl stå “ett och annat” i sista meningen. :p

 20. Rickard Österlind

  Här sitter jag och skall skriva in en blogg på lunar, men känner att det inte skulle komma till någon nytt. Och om jag skriver det här, kommer det till någon nytta? Troligen inte.

  Sitter och lyssnar på musik. Några nya album och prereleases. Stöter på Faithless nya album BOMBS. Måste säga att det är samma gamla paket men med nytt papper.

  Ganska sköna låtar. En av dessa blev jag mest imponerad av. Dido sjunger i en av dom. Rätt skönt sound.

  Lyssna på den och kom med vad ni tycker tycker jag:)

  Fred på jord och sånt

 21. Äh 🙂 kan ni inte ta och snöa in:)
  vore juh trevligt om någon kunde vara det…

  Här är det bara höst…
  Har förberett för en vinter som dom flesta verkar vara övertygade om att den inte kommer att dyka upp… (den du..)

 22. Till Lasse

  Jag är den store profeten, vad jag säger skall inte ifråga sättas. Även om det verkar fel. Om något är fel så är det inte det om jag säger att det inte är det. Men om så tros att felet ligger i felet som inte du tror på. Så tror jag felet ligger i att du tror att nån tror att inte felet ligger i felet som sådant.

  Vad jag menar är, tro mig när jag säger att det du tror om något fel, så tro felet inte på dig. Vilket gör att du alltid är fel. Kanske inte som människa i sig utan mer som en klausul i dina gener.

  Hoppas jag aldrig mer stöter på en så fruktad fråga som,när släpper dom en ny. Vad jag fruktar är en relionsk krigs förklaring mot vad jag tror på. Och om ni undrar vad jag tror på så tror jag inte på att ni tror på vad jag skulle säga. Så vad jag tror på speglas kanske mer i vad ni tror på och inte vad jag tror på. Så tro på vad ni tror på så skall jag tro på vad jag tror på. Så skit inte växer på träd i övrigt.

  Tack för mig…

  puss

 23. eh… Nu förvirrar DU mig!
  Fel som är felaktiga…. (false positive)
  Om då jag upplever vintern som höst, är det då altså vinter?
  Då är juh kontentan att om jag upplever glaset som halvtomt, så är det halvfullt.. 🙂
  Fan vad bra(dåligt), som är en negativ syniker…

 24. Förvirrad, det sägs vara ett tillstånd man hamnar i runt åldern 30 +/- give or take 3 år.

  Vinter…. det är nog mera en programerings miss av Kim, han som skall vara gud. Hmmm han tar i allafall inte upp all vit skit han skiter ut runt omkring oss. Års tider är ju faktiskt inget vi kommer att kunna avgöra framöver då om 100 så kommer vi kunna grilla i januari utan att svettas. Jag känner på mig att han finns han som kan hjälpa oss mot guden i denna värld vi rör oss i, typ som i matrix tänker jag.

  Men låt oss i allafall tro på underkläder, för jag vill inte ser era hängande könsdelar klatchande mot magen i nästa ölbrännbol.

  Ok, förstå mig inte nu.

  Jag älskar livet

Leave a Reply