Idag flyttar jag

Allright, en snabbis bara eftersom jag har lite ont om tid. Idag (söndag den 2:a September) flyttar jag från Centrum till Ålidhem här i Umeå.
Jag hade hellre bott kvar här i city, men när andrahandskontrakt går ut så går dom ut. Jag är väl lite glad att jag hamnade på Ålidhem istället för Ersboda eller Umedalen. Tror det bara är ca 3km till Centrum från mitt nya boende, och det går rätt bra med bussar. Ska se om jag kan ragga reda på en shysst cykel också.

Jag blir utan internet ett tag nu. Det tar ett tag att koppla in sig på det nya stället, men runt den 17:e så ska jag vara back online enligt min ISP. Får väl hoppas att det blir snabbare än så.

Nu måste jag återgå, flytt sker om 90 min och jag har lite kvar att göra. Tills nästa gång.

Svejs

6 thoughts on “Idag flyttar jag

 1. Tjena!
  Ville bara flika in att det känns fint att ha dig närmare mig och gumman! Nya lyan verkar fin-fin och det gläder mig att barbordet kommer till sin fulla rätt hos dig! Förövrigt så måste jag säga att du har en redigt schyst hemsida.
  /Bosse “Hilti” Skibdal

 2. Bengt – Det blev visst 15 dagar, seg internetleverantör…

  Yster – Ett badkar i ett eget rum känns som lyx nu [nod]

  Hilti – Ålidhem är inte så farligt illa ändå. Det kunde ha varit värre.
  Barbordet utnyttjas till fullo kan jag lugnt säga [smile]
  jo jag gillar sidan jag med 😉 ska dock bygga om den lite nån ggn framöver [smile]

Leave a Reply