10 thoughts on “Högervindarna blåser över Sverige.

 1. Bara lugn, om fyra år får ni en chans att lura väljarna igen, kanske går dom på bluffen då och så kan ni vända sverige och styra ned oss i något dike av valfri storlek.

  Lycka till! 😀

 2. Förvånad, nej. Jag är tämligen röd, men det som hände var inte förvånande!
  Dom har misskött sig! Dom tog inte valets viktigaste fråga på allvar!
  Jobben! Synd, ja!, men personligen tror jag att socialdemokraterna måste göra samma sak som moderaterna gjorde. dvs göra upp med det gammla, och arbeta framåt istället för att titta bakåt.

  /Lasse

 3. Ska vi gissa att ulven tar av sig fårakläderna om ca 2 månader, så alla så alla wanabe moderater står med skägget i brevlådan och upptäcker att dom fortfarande behandlas som något katten släpat in och inte som påtänkt till danderydsmaffian. Tänk så mycket pukkon det finns som tror att en röst på överklassen gör dom själva till överklass. Töntar.:(!

 4. De känns som om man som enda möjliga utväg får hoppas att dom/alliansen intehinner ställa till det lika mycke som senast dom styrde detta land. Vårt hopp står till en duglig person ersätter Göran P mina favoriter är Margot Wallström , Marita Ulvskog ,Annika Billström Britta Lejon och Ulrica Messing nån av dom skulle passa bra.:) Tappa inte hoppet vi kommer tillbaka om fyra år tveklöst!;)

 5. Ja nu blir dom rika rikare…. vilken tur för dom. Det nämdes att dom röda inte hade tagit jobbfrågan alvarligt, måste ju bara säga att bara för att man sänker arbetsgivaravgiften och ger företagaren mindre skatt så skapar det inte några jobb, det skapar rikare företagare…..

  Men det kommer att bli spännade att se hur den svenska befolkningen kommer att reagera när avgifterna blir högre och skatten lägre, undra vem som kommer att vinna på det?

  Till sist så måste jag kommentera det att Göran P. avgår. Göran är mer blå än vad den röda färgen tåler så ska sosialdemokraterna ha någon chans att överleva framtiden så måste man ta en titt på vad demokrati och solidaritet är! Här i utlandet så kommenterade man att Göran var mer intresserad i sin herrgård än i valet, det säger ganska mycket.

  Visst vore det roligt med en kvinna som ledare men jag tvivlar att makteliten i sossarna vågar att rösta fram en kvinna………… 😡

 6. Jag förstår nästan hur du känner för jag tänkte faktiskt oxå flytta utomlands om det hade blivit Rött i stället.
  Jag hade aldrig stått ut med fyra år till med GP & co.

 7. Har nu bott utomlands i 6 månader och i det här landet är jag glad för att jag är rik, vit och frisk! Om jag måste till akuten för en akut skada så tar dom inte emot mig (släpper inte in mig genom dörren) om jag inte betalar 500 dollar, en liten söt summa av 3600 svenska kroner. Mina vänner är överlyckliga när dom får ett jobb som betalar 10 dollar i timmen, 70.20 svenska kroner. Inte kommer någon av er att ta ett sådant jobb? Det ska nämnas att alla dessa vänner har minimum 4 år på universitet, som har kostat dom 150.000 dollar i avgift (lite över en miljon) pluss eventuella lån för att överleva. Klart vi ska ha en högerinriktad politik där vi faktist får betala det det kostar?! HIPP HIPP HURRA vad jag är glad 😀

 8. KPLMR hade varit ett alternativ?
  Jag tror att socialdemokraterna behöver lite rödare blod i sina led, för nu är det svårt att se skillnad..

 9. Kan du inte lägga upp en sida med temat
  Ni får inte vara med…..

  Om vad aliansen försämmrar för en socialdemokrat.

Leave a Reply