Guns n Roses – Nighttrain (Live at the Ritz 1988)

Det här är Guns n Roses när dom egentligen var som bäst. Skulle kunna ge rätt mycket för att ha varit där på denna klassiska spelning. Fast det är klart, jag var 13 år när den skedde, dom hade nog inte släppt in mig.

Jag gillar Slash´s lilla tal just före låten.

Anyway, Im gonna dedicate this song real quick. And Im not gonna say anything offensive so that we can make it on TV. This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called Nightrain.

Jogga över till youtube och kolla in resten av låtarna som spelades den kvällen.

Jag kan förövrigt kan jag tipsa om en schysst bok för er som vill veta om denna historiska grupp: Watch you bleed: the Saga of Guns N´Roses. Helt klart en intressant, spännande och oroväckande läsning.

Leave a Reply