Beachen

Idag har vi inte gjort överdrivet mycket, efter en god frukostbuffé så begav vi oss till stranden och slängde upp dököttet på de ganska osköna solstolarna och började tillverkningen av baconet. Efter några timmar av grillning, och marinering i saltvatten så fick vi nog. Solen stod rakt ovanför oss, hettan var olidlig och kropparna började bli lite väl röda.

Vi gick upp till respektive hotellrum och snabbduschade och vi möttes i lobbyn efteråt. Vi skulle nämligen vandra efter stranden på jakt efter ett ställe att käka middag på, så vi vandrade i hettan och kom fram till ett mysigt litet hak där vi bestämde oss för att svalka oss med några öl och dela på en jumbopizza.

Vy från haket
20120815-201259.jpg

Efter maten så makade vi oss till hotellet där vi fick några timmars vila på rummet (bort från solen) innan vi skulle ut på middagen vid 20.30.

På hotellrummet så konstaterade jag även att -“Jag har nog bränt mig lite grann ändå…
No Shit Sherlock

Vi drog tillbaka Konoba Reful, som restaurangen hette, senare på kvällen där vi käkade mer pizza och pasta carbonara. Vi fick nog i oss ett par öl och lite lokal sprit också. 😉

När vi kom till hotellet så hörde vi musik komma från hotellets Champagne Bar, så vi drog dit och drack ett par drinkar. Bandet som uppträdde hette Lite Motive och dom spelade en bunt sköna covers. Lars tog sig ett snack med bandet efteråt och köpte en skiva och fick den signerad.

20120816-004819.jpg

Jag kommer att slänga upp en kort video när jag har fått tillgång till lite bättre internet. 256kb/s är lite väl segt…

Sen tog vi vårt pick och pack och gjorde natt.

2 thoughts on “Beachen

Leave a Reply